Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voed je goed, voel je goed.

Wij geloven in de kracht van puur natuur. Daarom heeft Vitiv uitsluitend voeding met een natuurlijke oorsprong in haar assortiment. Dat betekent geen onnodige toevoegingen, een zuivere herkomst en 100% biologisch. Wij bieden voeding van de hoogst mogelijke kwaliteit voor iedereen die dat wilt. Want voed je jezelf goed, dan voel je jezelf goed. Dat is onze ultieme belofte aan jou. En daar zetten wij ons sinds 2013 dagelijks met veel overgave en passie voor in. 

pexels-photo-1319795

Balans voor je lichaam

Bij Vitiv hebben we een passie voor gezond eten. Al heel lang. We hebben er zelf het bestaansrecht van onze onderneming aan te danken. Juist deze passie heeft in 2013 gezorgd voor de oprichting van Vitiv. Het assortiment van Vitiv bestaat dan ook uitsluitend uit gezonde producten met een pure herkomst. En natuurlijk heeft dat een reden.

Want in onze ogen vormt gezonde voeding de basis voor een gezonde levensstijl. Wij geloven erin dat gezond eten je lichaam in balans brengt. Maar ‘Vitiv en balans’ zijn op veel breder vlak met elkaar verweven… 

Niet voor niks is de naam Vitiv zowel van links naar rechts als andersom leesbaar. 

Met oog voor de wereld om ons heen

Jouw lichamelijke gesteldheid is voor ons erg belangrijk, maar wij willen dit wel graag bereiken door voldoende aandacht te geven aan de wereld om ons heen. Vitiv maakt daarom bewuste keuzes als het gaat om mens en milieu. 

Wij proberen de footprint op onze prachtige aardbol zo klein mogelijk te houden door onder andere producten zoveel mogelijk uit de nabije omgeving te halen, of in ieder geval zo dichtbij Nederland als mogelijk. Tevens planten wij voor iedere bestelling in onze webshop een boom. 

pexels-designecologist-1287124

Maatschappelijk belang

In samenwerking met zorginstelling Adullam uit Ede heeft Vitiv werkplekken gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Dagelijks zorgen deze toppers er met veel plezier voor dat de Vitiv producten netjes afgewogen en ingepakt worden. Het is prachtig om te zien hoe zij echt onderdeel uitmaken van ons team.

Stuk voor stuk eerlijke en biologische producten, zonder onnodige toevoegingen.
Dagelijks samenwerken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Puur natuur producten waarvan de herkomst zo dichtbij mogelijk bij huis ligt.

Ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling!

Check snel je mail en verzilver direct je couponcode.